TDNF
The Dutch Nameplate Factory, Nijverheidsweg Noord 60-69, PO BOX 1831 - 3800 BV  Amersfoort, The Netherlands, TEL +31 (0)33 461 84 55, sales[@]tdnf.nl, FAX +31 (0)33 461 85 66


Waarschuwings
symbolen

 
 
 
 
Waarschuwingssymbool
Waarschuwingssymbool
Waarschuwingssymbool
     
     

Waarschuwingssymbolen

TDNF adviseert u bij de keuze van de voor uw toepassing meest geschikte waarschuwingssymbolen. De waarschuwingssymbolen worden door TDNF in de voor de toepassing geschikte kwaliteit geleverd, want voor elke toepassing is wel een bestendig waarschuwingssymbool te creëren.

Zo is het dus mogelijk om ook voor omgevingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan de duurzaamheid een waarschuwingssymbool te leveren dat bestand is tegen hoge druk en chemische reiniging.

Elke toepassing is anders en daarom is de wijze van montage dan ook niet standaard. Het waarschuwingslabel kan uiteraard uitgevoerd worden met gaten voor de montage, maar tevens staat er u ook een zeer breed assortiment aan kleeflagen van bijvoorbeeld 3M en Lohmann ter beschikking. Ieder met zijn eigen specifieke eigenschappen om ervoor te zorgen dat uw waarschuwingssymbool ook goed vast blijft zitten.

Enkele toepassingen voor uw waarschuwing symbolen:

•    waarschuwingssymbolen t.b.v. machineveiligheid;
•    verbodstekens;
•    waarschuwingssymbolen gevaarlijke stoffen.

TDNF staat u graag ter zijde bij de advisering van het juiste waarschuwingssymbool voor u!

Bel voor informatie of een offerte voor uw waarschuwingssymbool met +31 (0)33 461 84 55 of vul hier het aanvraagformulier in.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

   Klik hier voor meer productvoorbeelden

   Slagstempels nodig ?

Klik hier
Slagstempelset

Numeroteur

Keurmerk-handslaggereedschap 

Logo Lid Metaal Industrie
English Deutsch Nederlands