TDNF
The Dutch Nameplate Factory, Bedrijfsweg 16 Leusden, PO BOX 1831 - 3800 BV  Amersfoort, The Netherlands, TEL +31 (0)33 461 84 55, sales[@]tdnf.nl, FAX +31 (0)33 461 85 66

Barcode label

 
 
 
 
Aluminium barcode label
Aluminium barcode label
Aluminium 2D code label

Barcode label

Voor de identificatie van uw product is een barcode of 2D code de ideale oplossing. Veelal wordt een barcode label toegepast i.c.m. een voor mensen leesbaar nummer/code. Veeleisende omgevingen, waar chemicaliën en temperaturen het barcode label beïnvloeden, eisen een extra duurzaam barcode label voor een juiste scan. Door het barcode label uit te voeren in aluminium en de bedrukking krasvast in de anodelaag op te sluiten, verkrijgt men een barcode label wat ook na de blootstelling aan dergelijke extreme omstandigheden nog leesbaar blijft. Doordat deze barcode labels middels een digitaal drukproces vervaardigd worden, kunt u tevens uw bedrijfslogo in de gewenste kleurstelling in het aluminium laten meedrukken.

Barcode labels met oplopende nummeringen of afwijkende nummeringen en codes aan de hand van Excellijsten zijn geen probleem. Tevens zijn de 2D codes zoals Data matrix, QR code en ook de IUID labels voor defensie probleemloos te produceren.

De mogelijkheden zijn o.a.:

•    Barcode label (code 39, code 128, EAN 13, enz.);
•    Data Matrix label;
•    IUID label;
•    QR code label.

Tevens is de bevestiging van het barcode label van belang. Wordt het barcode label met een 3M468 kleeflaag of met een popnagel bevestigd? Is het barcode label gemaakt van aluminium of vereist de toepassing juist een RVS 304 of RVS 316 barcode label? TDNF heeft geruime ervaring en kan u zo adviseren bij uw keuze voor het juiste barcode label voor de gewenste toepassing.

TDNF staat u graag ter zijde bij de advisering van het juiste barcode label voor u!

Bel voor informatie of een offerte voor uw barcode label met
+31 (0)33 461 84 55 of vul hier het aanvraagformulier in.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

   Klik hier voor meer productvoorbeelden
Slagstempels nodig ?

Klik hier
Slagstempelset

Numeroteur

Keurmerk-handslaggereedschap 

Logo Lid Metaal Industrie
English Deutsch Nederlands